Hattie Briggs op tournee met musicalster Alfie Boe

Het is nog maar een paar jaar geleden dat de Engelse zangeres Hattie Briggs naar Nederland kwam voor een aantal concerten. Ik ontdekte dat zij een aantal nummers zong van Eva Cassidy en bovendien had ze al eens opgetreden met Dan Cassidy, de broer van Eva.

Het leek mij een mooie gelegenheid voor Open Ichthus om iets bijzonders te organiseren en bijzonder werd het:

Een van Hattie’s eerste grote concerten in Nederland vond plaats in de Ichthuskerk en ook Dan Cassidy was erbij. We ontvingen veel bezoekers van buiten de Ichthuskerk en velen waren enthousiast over de organisatie van het concert. Het is een mooie herinnering.

Ondertussen heeft Hattie niet stil gezeten en is ze muziek blijven maken. Sterker nog, in maart en april van dit jaar gaat Hattie op tournee met de Britse zanger Alfie Boe, een bekende tenor en musicalster; een hele grote naam in het Verenigd Koninkrijk. Ze zullen oa samen een duet zingen en optreden in diverse grote theaters, zoals de wereldberoemde  Royal Albert Hall in London.

Vanaf deze plaats wil ik Hattie heel veel succes en plezier wensen tijdens de tournee! Wie weet neemt ze Alfie nog weleens mee naar Nederland…bij Open Ichthus zijn ze altijd welkom! 😉👍

Meer informatie over Hattie Briggs en de tournee vind je hier:

http://www.hattiebriggs.co.uk/hatties-blog