Het regent zonnestralen….!

Het is maandag 1 oktober. Als ik naar buiten kijk zie ik dat de herfst nu echt gaat beginnen…..het is tijd om even terug te kijken op de afgelopen weken: onze seizoensopening is goed ontvangen en met name de videopresentatie viel bij velen in zeer goede aarde. Het is een nieuwe weg voor Open Ichthus waarmee we proberen een groter publiek te bereiken.

De jaarlijkse High Tea op dinsdag 25 september was een groot succes met 60 bezoekers en een ruime opbrengst voor het goede doel. In 2019 staat de High Tea zeker weer op de agenda.

Officieel begint “Open Ichthus op donderdag” pas deze maand maar het evenement “Petrus Vertelt”, georganiseerd door de PKN bracht ook zo’n 40  bezoekers naar de Ichthuskerk op donderdag 13 september.

Onze inloop op woensdagochtend wordt altijd goed bezocht en loopt het hele jaar door, week na week. Er is alle reden om dankbaar en tevreden terug te kijken op de start van het nieuwe seizoen.

Het najaar is voor iedereen een drukke tijd, ook voor ons; we gaan door met onze activiteiten in de Ichthuskerk maar we kijken ook naar nieuwe wegen voor onze website en het gebruik van social media om meer mensen te bereiken.  Er is veel werk te doen. Het doel is duidelijk:

Open Ichthus is er voor jong en oud. Het is een warme en sfeervolle plek waar je je thuis mag voelen, wie je ook bent. Het regent er…zonnestralen!

Anton van Dijken, 1 oktober 2018.