Open Ichthus Movie Night – As it is in Heaven

Op donderdag 14 maart wordt de Zweedse film “As it is in Heaven vertoond in de Ichthuskerk (Parkdreef 258, Zoetermeer). De Zweedse film uit 2004 en genomineerd voor een Oscar voor “beste buitenlandse film” vertelt het verhaal van Daniël, een wereldberoemde dirigent, die in een klein dorpje voor de nodige opschudding zorgt onder de bewoners, door hen kennis te laten maken met hun “innerlijke muzikale kracht”.

De vertoning van deze film is extra bijzonder omdat een maand later een musical, die gebaseerd is op de film, te zien zal zijn in de Ichthuskerk. Naast het bekijken van de film krijgen bezoekers meer informatie over de musical en zijn er ook al kaarten te koop. Achtergrond-informatie over de musical is ook te vinden op: https://www.demusicalzoetermeer.nl/asitisinheaven/

Op de Facebookpagina www.facebook.com/OpenIchthusZoetermeer en op Instagram: https://www.instagram.com/openichthus worden wekelijks updates geplaatst over de repetities en voorbereidingen.

De film start om 19:45 (deur open 19:30) Tussendoor is er een pauze. Voor toegang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Open Ichthus organiseert evenementen voor een breed publiek en staat altijd open voor samenwerking met andere (maatschappelijke) organisaties. Voor meer informatie: www.openichthus.nl of neem contact op met Anton van Dijken, coördinator via mail@antonvandijken.nl of 0645700121.