#OpenIchthusNL♥

Ik ben nu bijna een maand de nieuwe ouderling Gemeenteopbouw (GO) van de Protestantse wijkgemeente Zoetermeer-Noord (PWZN). De thuisbasis van deze kerk is de Ichthuskerk aan de Parkdreef 258 in Zoetermeer. Een aantal jaren geleden is de kerk grondig verbouwd en is ook “Open Ichthus” begonnen. Open Ichthus is een initiatief om meer mensen bij de kerk te betrekken en bruggen te slaan met de samenleving.

Als #ouderlingGo heb ik de eer om, samen met vele andere vrijwilligers, de formule verder uit te bouwen. Ik hoop dat de ervaringen die ik heb opgedaan in mijn tijd als Diaken voor jongvolwassenenwerk, als organisator Meet Up’s bij de internetkerk, Mijnkerk.nl en natuurlijk het mega-succes van de Top2000kerkdiensten, een belangrijke bijdrage leveren aan Open Ichthus, in de komende jaren.

Sinds mijn bevestiging als ouderling ben ik gestart met een #vlog. De vlogs kun je volgen op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIN, Antonvandijken.nl en natuurlijk op deze website. Voor wie ze heeft gemist: in deze afspeellijst vind je alle voorgaande #vlogs.

Ook zal ik #blogs gaan publiceren over mijn belevenissen bij Open Ichthus. Zo kun je hier binnenkort meer lezen over de Inloopmiddag met het Historisch Genootschap Oud-Soetermeer! Tot gauw!

Anton van Dijken
www.antonvandijken.nl
https://www.facebook.com/antonvandijken
https://twitter.com/antonvandijken
https://www.instagram.com/antonvandijken