UPDATE: kaartverkoop “As it is in heaven”, de musical

Deze week gaat het gebeuren: de uitvoeringen van de musical ‘As it is in heaven’. We hebben er enorm zin in! We hebben de laatste weken hard gewerkt en alles nog eens doorgenomen. Afgelopen vrijdag was de laatste repetitie en hebben we de puntjes op de i gezet. De spelers, het koor en de band zijn er klaar voor!

Vanaf maandag wordt de kerkzaal ingericht en alles klaargemaakt voor de uitvoeringen. Dat is nog een hele klus, maar het worden prachtige voorstellingen! We zijn blij om met zoveel betrokken mensen uit onze wijkgemeenten u dit mooi menselijke verhaal te kunnen laten zien. Alvast meer weten? Lees op www.pwzn.nl de interviews met de regisseurs Mieke Loef en Dries Piening en met de spelers Sharon van Veen en Stef Bussman.

Nog geen kaartje? Alleen voor de zaterdagmiddag 14.30 uur zijn nog wat kaartjes verkrijgbaar, dus wees snel! Maar misschien zijn er kaartjes terug gekomen door ziekte e.d.? e-mail Ruud Keller: ruud.keller@gmail.com of via de website www.demusicalzoetermeer.nl Tot bij de uitvoeringen!